Montag, 13. Februar 2012

Nudelrescht

Wenn ich in unser Vorratskammer schau, dann leye do immer mindestens zwei, drey Päckli Nudle drin. Aber kei volli, sondern immer so ä Rescht, dass es sich eigentlich fir ä Familie-Esse nit lohnt, sie z'koche. Do wird jo grad emol einer dävun satt...
Nadierlich leyt des hauptsächlich dran, dass 500 Gramm unter de Woch, wu ich in de Kantine iss, fir die andere drey eifach z'viel sinn. Unn will mir immer widder mol Abwechslung welle bii de Nudelsorte, git's halt immer die verschiedene ang'fangene Päckli mit Reschte drin. Nur bii Spaghetti, do isch des kei Problem, do kamma jo de Rescht vum alte mit'm Anfang vum neye Päckli z'sämme schmisse, des basst dann schun.
Vun denne andere Nudelsorte wird dann halt immer mol widder "Tutti di Pasta" g'kocht, dann sinn sie weg. Aber es irritiert mich trotzdem immer widder, wenn sich die Tüte uff'em Regal sammle.

Aber solle mer deswege nur noch Spaghetti koche??, froogt sich
De Bischemer

Keine Kommentare: