Montag, 28. Februar 2011

Paella!

Geschtern ware mir bii unsere Noochbere zum Esse iig'lade. Die sinn beidi schun übber siebzig unn sinn ihr ganzes Lebe lang ganz scheen in de Weltg'schicht rumkumme. Unter anderem hänn sie sechzehn Johr lang in Spanien am Meer g'lebt, entsprechend war fir uns klar, was mir uns zum Esse wünsche:


Des isch jo au ä Luxus, wenn ma in Bischem ä selberg'machti Paella serviert bekumme kann! Do däzüe het's nadierlich ä spanischer Rotwiin gää, unn obbe druff dann d'entsprechende G'schichtli unn ä weng Spanisch-Konversation.
Fir Lu unn Le war des wie ä B'süach bii Ersatz-Obba unn -Oma, die hänn sogar Märchen vorg'lese bekumme unn sinn vun vorne bis hinte verwöhnt worre.
Später het's dann noch Kaffee unn Küache unn Mensch-ärger-Dich-nit im Wintergaarde gää, unn dann simmer vollg'fresse unn z'friede heim g'wackelt, bevor d'Kinder ganz iiberzwerch worre sinn!

Soo Noochbere sinn Gold wert, findet
De Bischemer

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